€0 raised

My motivation

Welcome to my profile, I joined PIF World and for me it is a powerful tool to do good. I can support projects or non-profits, start teams and much more. It makes doing good easy and fun.I can even follow cool people world wide. But the first step is to make my profile look good and fill in my motivation. No worries, I will start writing soon.

Tags

My map

My pages

Blog of Non-profit

Bijna iedereen kent de blauw-rode blokkendoos langs de A10 op de Amsterdamse Zuidas: het onderzoekslaboratorium van VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA). Maar niet iedereen weet dat in deze blokkendoos dagelijks onderzoek wordt gedaan naar nieuwe behandelingen en medicijnen tegen kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren: innovatieve behandelingen ontwikkelen om voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. 

TATA Consultancy Services (TCS), de hoofdsponsor van de TCS Amsterdam marathon, steunt VUmc CCA. Samen met hoofdsponsor TCS en organisator Le Champion zetten 'onze' onderzoekers en artsen hun beste beentje voor in de strijd tegen kanker. 

Maak je eigen fondsenwervingspagina aan en vraag je vrienden en familie om je te sponsoren. Het gaat snel en is heel makkelijk. Je kunt ook als bedrijf een teampagina aanmaken waarop jij en je collega's een eigen fondsenwervingspagina hebben om samen geld op te halen voor VUmc CCA. Doe mee en maak kans op een podiumplaats als beste fondsenwerver of als beste fondsenwervende team! Met elkaar zullen we zo tot een mooi bedrag komen voor VUmc CCA. 

Ook jouw steun draagt bij aan onderzoek naar kanker.

Show me more
Show me more

Groups

Raises funds for

VUmcCCA

Wij willen als kankercentrum van VU medisch centrum mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Share